Våra tjänster

Affärskonsult Anders Lindeberg AB
kan erbjuda Er följande tjänster

Vi hjälper er med det löpande och behovet ser olika ut för olika företag. Tillsammans hittar vi en lösning för vilka moment som ni skall ansvara för och vilka moment vi skall ansvara för.

Målet är en effektiv lösning som passar dig och ditt företag. Vi kan fungera som ett kontor åt ditt företag eller så anlitar du oss för ett tillfälligt projekt. Inget jobb är för stort och inget är för litet. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill ha hjälp med!

Vi upprättar bokslut och årsredovisning enligt valda redovisningsprinciper och gällande regelverk. Vårt arbetssätt garanterar hög kvalité.

Vi upprättar deklarationer för alla företagsformer.

Vi hjälper nya och befintliga kunder med ekonomisk rådgivning inom många olika områden, bolagsbildningar, skattefrågor, budgetering, upplägg av redovisningssystem, investeringar med mera.

Oavsett om ni har ett stort eller litet företag kan vi hjälpa er med lönehanteringen. Inom löneadministration finns det många regler att förhålla sig till och vi håller oss uppdaterade och följer gällande regelverk.

På ett effektivt sätt hanterar vi era löneutbetalningar. Vi kan även fungera som ert lönekontor och ni lämnar då över hela löneadministrationen till oss eller så kan vi bistå med kvalificerad hjälp vid lönefrågor.

Välkommen att kontakta oss för att se vad vi kan göra just för er!